Wednesday, March 7, 2012

Ariana Mikhail - Review


Not as what I expected :(... the ending should be more thrill & touching (Ariana & Mikhail not with Ray)... quite disappointed! the quote "ada kalanya jodoh mendahului cinta sejati"  Oh No!!! *sigh*...  Ends with Mikhail (first love) but still in contact with Ray! wut the ????... the thing is Mikhail paling kesian, sayang sangat kat Ariana tapi Ariana like gitu-gitu je (selfish  & greedy in love with Ray & Johan)... loves Mikhail but at the same time main tarik tali dgn Ray & layan Johan gak... jalan cerita tak lancar & tergantung, script lemah and the last 2 episodes mcm kena fast forward & lebih banyak scene Ariana & Ray yang sgt over compared to Mikhail... wasting wasting! Anyhow, credit to Sein (Mikhail) I loikee ur character ngeee ;D 
" Cinta pertama cinta selamanya" betul tak en.hubby? (tiba-tiba ahaks..)

(note: Director & team plzz do post mortem... and don't tell me ada Ariana Mikhail 2 plak! soundtrack I loikee!)


(mode: emo)

2 comments:

NoR AzLiNa MoHd ZiN said...

ala k.shikin.sy lupa nak tgk last episode.ariana pilih ray eh?ala bencinye..nape dia x pilih mikhail yg hensem lg sweet tuh.huhu.

ashikin said...

Ends with mikhail tapi tetap cintakan Ray.. tak suka betul... serius akak pun follow cite ni sebab Sein hikhik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails