Tuesday, April 13, 2010

Merajuk ~_~

Hehe... semalam merajukss ngan en. hubby... biasale moody skit tgh peknen sarat ni...^_^ winkwink malu sendiri... en. hubby plak bz ngan xtvt rutinnye mengadap desktop main game bola tak pun surfing internet... i ngomel2 but en. hubby diam, no respon...

Pagi tadi lps solat subuh, perut rasa tak sedap (may b my lil baby menekan2), so after solat subuh en. hubby terus sapukan minyak n urut2 skit badan i... then en. hubby suruh i rest je kat umah, takyah pegi lab and dia trus call his boss amik EL (katanya nak jaga i... actually i tau dia nak pujuk sebab i merajuk semalam)... eeeiiii suke2....

For lunch... i xtau nak makan ape, so i browse internet tetiba terasa nak makan ikan... so we decided to go for something from the sea... Hence, we decided to go to Manhattan Fish Market @ Alamanda, since putrajaya la yang paling dekat dgn rumah n senang... yeye en. hubby nak belanja coz nak pujuk i psl semalam...(best gak merajuk2 camni, amik kesempatan manja2 ngan hubby before baby kuar... hehehe)


Since both of us, so we ordered the food in Strictly for Sharing column --- Manhattan Seafood Platter for Two (RM46.90) to share. The platter consist of one large grilled catch of the day with their award winning flaming prawns. If you are wondering, the award winning part is their thousand island like sauce that is dressed on the prawns, then flamed in front of the customers before serving. One large fillet of fish, oysters, calamari, some fries, prawns and garlic butter rice. Delicious and fills the stomach.



Flamming on the prawn dressing ( tis is the award winning part)... kagum2 hehehe...

Here u go the seafood plater for 2

tq sayang layan i makan. all the yummilicious flamed prawn, osyters, calamari and fish filletss + garlic butter rice..baby in tummy.. hopefully u're getting enuffff supplies ya!!!


muka en. hubby tengah layannnnzzzz...

XOXO,
-->

2 comments:

lin said...

da berisi eh sharul..hehe..dia kenal aku ke?nanti dh meletup bagitaula ye..boley aku melawat.

ashikin said...

haah sharul dah berisi...hahaha tak kerempeng cam masa sekolah dulu... makan banyak!!! ok nanti dah beranak aku bagitau ek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails